Opis forum
Atakuje mnie pathafinder( 148:85 ) regularnie, narazie i tak nic nie wykombinuje, ale w przyszłości kiedy rozbuduje się bardziej przede wszystkim pola to mógłbym otrzymać deffa, albo lepiej żeby ktoś go najechał bo jest germanem i ma kiepską obronę, to tak na przyszłość, pozdr.
To powinien koordynator załatwić i wtedy masowo tego deffa wyślemy a nie 3 osoby puszczą jednostki a reszta nie wiadomo co... Wszystko już obadałem i ten gość ani jego sojusz nie sa w stanie nam nic zrobić,on jest germanem i penie ma tylko pałki a przeciwko falandze pałki nie maja szans,więc kiedy cos ustawiamy? ja jestem jak na razie w stanie wysłać 200 falangi
witam mam straszny problem i potrzebowal bym pomocy codziennie jestem min 2 razy farmiony oto ost z dzis .
Temat: Pyrlandia zaatakował/a Osada:ogien i miecz
Wysłana: 12.02.09 o 01:30:32 Godz.
Napastnik upii z osady Pyrlandia
Jednostki 0 0 0 111 0 0 17 0 0 0 1
Straty 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Informacja Mury obronne został zniszczony
Zdobycz 0 0 0 0
Obrońca cuman z osady Osada:ogien i miecz
Jednostki 0 2 1 0 0 0 0 0 0 0
Straty 0 2 1 0 0 0 0 0 0 0
jak byscie mi pomogli byl bym ogromnie wdzieczny bo wlasnie stracilem mury ktre mialem na 11 poziomie . z gor dzieki
dzieki, narazie sie jeszcze rozbudowuje, koles mnie atakuje codziennie, albo co drugi dzien, bo nic mi nie rabuje, gdzy zbudowalem kryjowki i staram sie wykorzystywac surki. Wrazie jakby ktos mi wyslal deffa to jestem w stanie utrzymac 70.
daj jeszcze troszke czasu az wszystcy na TT sie zarejestruja i bedzie wiadomo kto jakim wojem dysponuje i komu bedzie mozna pomoc.. inwestuj w kryjowki i eko. w miedzyczasie rob mur.
ja jeszcze 3-4 tyg temu mialem codziennie po 4-5 atakow.. jak zobaczyli ze przez 2 tyg nic z mojej osady nie skubneli odechcialo im sie wojo wysylac.
tyle ze on mnie atakuje dla zasady teraz juz odpuszcza i co drugi dzien a ostatnio to tylko kolesie z jego koalicji, bardziej niz mnie to gnebia lucyjke92 jestem jej sitterem to poprostu nekanie do potegi jeden sojusz ja ciagle atakuje katapultami itd.